iPhone 16 series pre order

iPhone 16 series pre order

13-09-2024 | 20:00

Alles wat je moet weten over de pre-order

De nieuwste iPhones zijn aangekondigd! Apple heeft de iPhone 16-serie officieel onthuld, en dit jaar kun je kiezen uit vier geweldige modellen: de iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro, en de iPhone 16 Pro Max. De release van deze nieuwe iPhones markeert een spannende stap vooruit, met verbeteringen in zowel design als prestaties. En hoewel deze modellen nu officieel gepresenteerd zijn, hoef je niet tot de verkoopdatum te wachten om je nieuwe toestel te bemachtigen. 

Wanneer zijn de nieuwe iphones beschikbaar?

Apple heeft de officiële pre-orderdatum van de iPhone 16-serie vastgesteld op 13 september om 14:00 uur. Dit betekent dat je nog even tijd hebt om na te denken over welk model het beste bij jou past. De daadwerkelijke verkoop van de nieuwe iPhones start op 20 september 2024. 

Dit zijn ook meteen de nieuwste iPhones van 2025.

Een pre-order doen

Er zijn verschillende redenen waarom het handig is om een pre-order te plaatsen:

1. Schaarste: Zoals we van eerdere jaren weten, zijn nieuwe iPhones vaak snel uitverkocht. Er is altijd veel vraag naar de nieuwste modellen, en de kans is groot dat voorraden al snel na de officiële lancering beperkt raken. Wanneer je een pre-order plaatst, ben je verzekerd van een toestel zodra deze beschikbaar is. Anders kan het lang wachten worden.

2. Minder Stress: Door vooraf te bestellen, voorkom je dat je op 20 september moet haasten om nog een toestel te bemachtigen. Je hebt ruim de tijd om na te denken en je keuze te maken zonder je zorgen te maken dat je misgrijpt.

3. Personalisatie: Bij het plaatsen van een pre-order kun je precies het model kiezen dat je wilt, inclusief kleur en opslagcapaciteit. Dit geeft je meer controle over je aankoop. Je hoeft niet lang te wachten op de gewenste kleur.

 

Recente posts