Simyo standaard met 5G

Simyo standaard met 5G

19-10-2024 | 11:00

Vanaf 1 november. 2024 5G

Doet Simyo aan 5G? Simyo heeft aangekondigd dat ze vanaf 1 november 2024 5G beschikbaar stellen voor hun sim-only abonnementen en smartphones met een abonnement. Dit geldt zowel voor nieuwe als bestaande klanten. Je hoeft hier niet extra voor te betalen, want 5G zit standaard vanaf dit moment inbegrepen bij het abonnement.

Een 5G netwerk heeft een 5G smartphone nodig

Wel heb je een 5G-smartphone nodig om gebruik te kunnen maken van dit nieuwe netwerk. Als je nog een 4G-telefoon hebt, zul je dus moeten overstappen naar een toestel dat geschikt is voor 5G. Anders kun je gewoon gebruik blijven maken van het 4G netwerk waar je mogelijk nu ook al op zit.

Simyo maakt gebruik van het KPN-netwerk, aangezien het een onderdeel is van KPN. Dit betekent dat hun klanten dezelfde netwerkdekking en kwaliteit krijgen als bij KPN zelf, maar dan met de flexibiliteit en tarieven van Simyo.

Met deze stap biedt Simyo zijn klanten toegang tot de nieuwste mobiele netwerktechnologie, zonder extra kosten.

Niet de eerste op de markt met 5G

Alle moedermaatschappijen (KPN, Odido en Vodafone) bieden tegenwoordig standaard 5G aan en lopen daarmee voorop in de technologische ontwikkelingen. Bij de dochtermaatschappijen is de uitrol van 5G iets later op gang gekomen. Simyo is een van de laatste providers die nu toegang krijgt tot het 5G-netwerk. Providers zoals Simpel, Ben en hollandsnieuwe hebben dit al iets eerder mogelijk gemaakt voor hun klanten.

Heeft Simyo ook 5G?

Simyo ondersteunt vanaf 1 november 2024 ook 5G voor bestaande en nieuwe klanten.

Van wie is Simyo?

Simyo is onderdeel van KPN. Simyo kan gezien worden als de prijsvechter van KPN, dus ook iets goedkoper. 

Waarom is Simyo zo goedkoop?

Simyo is relatief goedkoop. Een reden hiervoor is dat het geen fysieke winkels heeft en dat je alles online kan regelen. Dit kan de kosten drukken en hierdoor goedkoper abonnementen aanbieden.

Heeft Simyo ook onbeperkt internet?

Simyo biedt momenteel geen onbeperkt internet aan bij hun abonnementen. 15 GB is het maximale wat je kunt afnamen in je abonnement. 

Kan ik mijn bundel wijzigen?

Bij Simyo heb je elke maand de mogelijkheid om je bundel aan te passen. Je kunt je bundel verhogen of verlagen. En het beste van alles? Je blijft genieten van de prijzen vanaf het moment dat je je aansloot bij Simyo.

Wat is Simyo Compleet?

Simyo klanten die thuis ook internet hebben van KPN krijgen twee keer zoveel belminuten+sms en twee keer zoveel data voor dezelfde prijs.

Recente posts