Lebara beidt vanaf nu eenjarige abonnementen aan

Lebara beidt vanaf nu eenjarige abonnementen aan

23-10-2024 | 19:00

Lebara heeft op 22 november 2024 aangekondigd dat het nu ook eenjarige abonnementen aanbiedt, wat een nieuwe optie is naast de bestaande maandelijks opzegbare en tweejarige abonnementen. Met deze gouden middenweg wil Lebara klanten aanspreken die op zoek zijn naar een flexibel abonnement zonder direct vast te zitten aan een langdurig contract. Dit geldt voor zowel sim-only abonnementen als abonnementen met toestel.

Nieuwigheden bij Lebara

Lebara is recent flink aan het vernieuwen om hun diensten aantrekkelijker te maken. Naast het verhoogt aantal minuten en sms, is ook de uitrol van 5G een belangrijke stap. Hierdoor wordt het afsluiten van een Lebara-abonnement steeds interessanter voor consumenten die snel en stabiel internet willen.

Kostenstructuur

Lebara hanteert een duidelijke prijsstructuur voor hun abonnementen. De tweejarige abonnementen zijn de voordeligste optie, maar hierbij zit je ook het langst vast aan het contract. De nieuwe eenjarige abonnementen zijn gemiddeld een euro duurder per maand dan de tweejarige, terwijl de maandelijks opzegbare abonnementen nóg een euro extra kosten. Hierdoor kun je bij Lebara gemakkelijk kiezen wat het beste past bij jouw budget en flexibiliteit.

Met de introductie van deze nieuwe abonnementen, samen met de verbetering van hun diensten, lijkt Lebara zich steeds meer te richten op een breder publiek dat zoekt naar flexibiliteit en de nieuwste technologieën in hun mobiele abonnement.

 
Heeft Lebara onbeperkt internet?

Lebara biedt momenteel geen abonnementen aan met onbeperkt internet. Er is wel de keuze om te kiezen voor een abonnement met maximaal 40 GB. 40 GB in de maand is vrij veel.

Heeft Lebara 5G?

Lebara biedt sinds augustus 2024 de mogelijkheid aan voor 5G ondersteuning.

 
Is Lebara van KPN

Lebara is onderdeel van de Lebara Group. Lebara heeft geen eigen netwerk. In Nederland maakt Lebara gebruik van het netwerk van KPN.

Is het netwerk van Lebara goed?

Het netwerk van Lebara werkt op een van de beste Netwerken van Nederland, het KPN netwerk. 

Recente posts