KPN Kids en Teens sim-only

KPN Kids en Teens sim-only

05-09-2024 | 20:08

Onder de 18 kun je geen eigen abonnement afsluiten. Gelukkig heeft KPN oplossingen voor kinderen en tieners tot 17 jaar met speciale Kids- en Teens-abonnementen. Zo blijven ze altijd verbonden! Het volgende geld vanaf 2 september 2024.

Kids abonnement (tot 12 jaar)

Met het KPN Kids-abonnement krijgt je kind 1GB aan data en kan er gekozen worden tussen 150 minuten/sms'jes of onbeperkt bellen en sms'en. Je kunt kiezen voor een contract van 1 maand, 12 maanden of 24 maanden. Het delen van MB's met andere KPN-abonnementen is mogelijk en je hebt de keuze tussen een normale simkaart of eSIM.

Teens abonnement (tot 17 jaar)

Voor tieners heeft KPN het Teens-abonnement. Dit abonnement biedt de keuze tussen Unlimited data of 10GB data. Beide bundels zijn te combineren met onbeperkt bellen en sms'en of een bundel van 150 minuten/sms'jes. Bij het Teens-abonnement met 10GB kun je MB’s delen met andere KPN-abonnementen op hetzelfde adres, maar dit is niet mogelijk bij de Unlimited-optie.

Op deze manier is er voor iedereen een oplossing om in contact te blijven.

Als je meerdere KPN-abonnementen op hetzelfde adres hebt, ontvang je dubbele data én €2,50 korting per maand per abonnement.

Ga naar de actuele prijzen naar de website van KPN

Recente posts